La Scuola di Cucina - Cuisine Academy

Úvod

Read the Official Description

Dále jen "Scuola di Cucina 'kuchyně Academy patří k tradici, která vznikla v roce 1951 založením Scuola Radio Elettra.

Cíl

Naším cílem je podporovat tradici italské jídlo prostřednictvím praktických kurzů, které nabízejí širokou škálu pracovních příležitostí v kulinářské oblasti.

Kurzy jsou určeny pro všechny, kteří chtějí dosáhnout vysoké úrovně specializace na italskou kuchyni.

Výuka metodou

Naše výuková metoda kombinuje teoretické poznatky a praktické kurzy s možností praxe a stáže v nejlepších italských restaurací, které umožňují studentům uvést do praxe to, co se naučili, a získat vysokou úroveň mistrovství.

This school offers programs in:
  • Angličtina
  • Italština

Zobrazit kurzy »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Kurzy

Pečivo Chef

Campus forma Denní studium 1 - 3 měsíců June 2019 Itálie Florence

Studenti se seznámí se cukrář povolání, aby se pracovat v prostředí, jako jsou kavárny a cukrárny, řemeslné cukráren, kvalitních restaurací a dalších cukrářských podniků. [+]

Učí se specializuje pečivo making dovednosti a na vysoké úrovni praktické a pracovní schopnosti pro přípravu cukrářských výrobků. Studenti se seznámí se cukrář povolání, aby se pracovat v prostředí, jako jsou kavárny a cukrárny, řemeslné cukráren, kvalitních restaurací a dalších cukrářských podniků.

Předmět pokrývá

Předpisy hygienická praxe - HACCP Vlastnosti potravin Zaměstnanci a obchodní organizace v cukrářské tvorby společnosti Vlastnosti a techniky pečivo tvorby stroje pro zpracování těsta, kynutí a pečení Práce cyklus cukrářských výrobků Zákusky making technologie Výroba techniky pro základní těsta Výrobní technologie, složení, plnění a zdobení cukrářských výrobků Pracovní techniky kakaa a čokolády Pracovat jako cukrář: požadavky právních předpisů a bezpečnosti práce Použití dovednosti získané (stáž) [-]

Pizza Kuchař A Pekař

Campus forma Denní studium 1 - 3 měsíců July 2019 Itálie Florence

Pizza Chef & Baker samozřejmě odborně způsobilá těch, kteří mají za cíl pracovat v pekárenství a pizzerií. [+]

Pizza Chef & Baker samozřejmě odborně způsobilá těch, kteří mají za cíl pracovat v pekárenství a pizzerií. Předmět je vyučován kvalifikovanými pekaře a pizza tvůrci, kteří jsou všichni odborníci v oboru.

Předmět pokrývá

Vlastnosti potravin Uspořádání pracoviště v pizzerii Techniky a praxe v pizzerii (á pizzy, ty vařené na slupce, a pan pizzy) Pekárenské techniky Řízení a vyvážení pizza přísady a přizpůsobení receptů Použití přírodních kvasnic a matka těsta Použití specifických a alternativní druhy mouky Bromatology ze základních složek použita na pizzu Pracuje jako pekař pizzy: požadavky právních předpisů a bezpečnosti práce Předpisy hygienická praxe - HACCP Použití dovednosti získané (stáž) [-]

Zmrzlina Výrobce

Campus forma Denní studium 1 - 3 měsíců September 2018 Itálie Florence

Teoretický a praktický kurz, který učí techniky a metodiky pro výrobu a prodej italské řemeslné zmrzliny. [+]

Teoretický a praktický kurz, který učí techniky a metodiky pro výrobu a prodej italské řemeslné zmrzliny.

Předmět pokrývá

Předpisy hygienická praxe - HACCP Složky zmrzliny Základní pojmy z oblasti vlastností potravin: suroviny a montované složky Chemie a fyzika zmrzliny Vyrovnávání zásad Vyrovnávání techniky a pracovní metody Výroba řemeslné zmrzliny Tvorba ovocné zmrzliny Praktické laboratorní práce Použití vyrovnávání software Základní ukázky zdobení Dekorace s použitím čokolády a cukru Základní pojmy z oblasti umění řezání ovoce a zeleniny Plánování a prezentační techniky pro poháry a podnosy Marketing, komunikace a řízení podniků Zahájení vlastního podnikání Plánování a strukturování zmrzlinu laboratoř a salon [-]

šéfkuchař

Campus forma Denní studium 2 - 6  April 2019 Itálie Florence

Určeno pro ty, kteří chtějí dosáhnout vysoké úrovně specializace na italskou kuchyni. [+]

Určeno pro ty, kteří chtějí dosáhnout vysoké úrovně specializace na italskou kuchyni. Kurz umožňuje studentům získat vysoce kvalifikované dovednosti, které jim umožní vymyslet a navrhnout nabídku, která se povýší hodnotu výrobků zjištěných v rámci italské kulinářské tradice.

Předmět pokrývá

Kulinářské průmysl Chef profese Organizace a řízení zásob a dodávek Organizace marketingových strategií specifické pro kulinářské průmyslu Předpisy hygienická praxe - HACCP Plánování a výstavba nových nabídkách Tvorba a vývoj receptur pro komplexní kulinářských specialit Výroba tradičních italských a regionálních pokrmů Příprava: teplé a studené předkrmy a předkrmy, první kurzy (těstoviny, rýže a polévka nádobí), hlavních jídel, různých druhů těsta a vajec a / nebo sýrem bázi kurzy a nádobí Produkty ve cukrářských výrobků, pečení a zmrzliny výrobě Pracovat jako zaměstnanec nebo provozujete vlastní podnikání Řízení a týmová práce lidských zdrojů Organizace práce v kuchyni Hygiena, čistota a bezpečnost na pracovišti Hodnocení kvality nabízených služeb pro klienty [-]