Manuelina Culinary

Úvod

Read the Official Description

O nás

Italské kulinářské programy

Manuelina Culinary založil ředitel Manueliny Melina Puntoriero. Po rozsáhlé práci v různých kulinářských školách v Itálii a ve výzkumu a vývoji s mnoha různými šéfkuchaři Melina začala navrhovat programy, které by reagovaly na potřebu krátkých intenzivních profesionálních programů, které by vyhovovaly kulinárským profesionálům i milovníkům jídla. oblast italské kuchyně. Naše programy byly vyvinuty s kuchaři a kuchařskými experty v Itálii, kteří mají více než 60 let zkušeností. Jsou vyvrcholením znalostí od profesionálů, kteří jsou špičkovými ve své oblasti a jsou neustále aktualizováni, aby se přizpůsobili vysoce konkurenčnímu a navždy se měnícímu průmyslu. Každý program je zakořeněn v kultuře, vědě a kreativitě a soustředí se na základní principy chuti. Každý program vychází ze základů a rychle se zrychluje, a tak bez ohledu na předchozí kulinářské zkušenosti končí všichni studenti ve stejném bodě.

Italské kulinářské výlety

Naším hostitelem je šéfkuchař Melina Puntoriero z Manuelina Culinary , mezinárodní kuchařská škola, která působí především v Itálii, ale i po celém světě. Melina je vášeň pro vaření nejen v samotném jídle, ale v kultuře, která obklopuje každou složku potřebnou k sestavení receptury. Strávila posledních šest let v Itálii a zkoumala potraviny každého regionu. Melina má nyní pod vedením křídla šéfkuchařů, kteří jsou vysoce kvalifikovaní inovace ve svých odvětvích a hledali po celém světě společné i soukromé odvětví pohostinství za jejich příspěvky do kuchyně.

Zatímco zakořeněné v jídle a víně, a pití a jídlo jsou jistě naší prioritou, naše výlety nejsou jen to. Práce v tomto odvětví znamenala, že jsme se seznámili s některými úžasně kreativními inovačními lidmi po celé zemi a z nutnosti sdílet je s lidmi, vznikly naše luxusní výlety, jejichž cílem bylo vidět Itálii očima, odhalit nejen krásu tolika míst, které nevidí obvyklý turist, ale ukázat vám, proč se nemůžete naučit být italským, ale proč musíte žít v Itálii, trávit čas se svými místními obyvateli, prožít svou krásu, pochopit vášnivost za touto úžasnou kulturou a jak opravdu ocenit tuto jednoduchou kuchyni.

Náš rozdíl

Ve společnosti Manuelina Culinary poskytujeme krátkodobé kulinářské programy, které studentům a kuchařům umožní, aby neměli čas se účastnit dlouhodobého kulinářského kurzu. Umožňujeme studentovi, aby se během krátké doby naučil v malých skupinách významné množství znalostí, které zajistí pohodlné učební prostředí. Studenti mají také exkluzivní přístup k vysoce zkušených kuchařům, kteří pracovali pro nejlepší italskou restauraci a světové laboratoře, aby se naučili nejnovější trendy a kulinářské techniky.

Poskytujeme cestujícím, jídlo a víno vášnivé s jedinečným zážitkem Itálie, které je vezme na místech dříve nedotčených typickým turisty. Nabízíme jim kombinaci špičkové restaurace Michelin Star a menších tradičních míst. Sledujeme také uvolněnou a flexibilní cestu, která cestujícím umožní přizpůsobit jejich italský zážitek.

U společnosti Manuelina rozumíme vašim podnikatelským potřebám a cílům, máme odborné znalosti, které vám pomohou dosáhnout těchto cílů. Poskytujeme odborné poradenství ve všech oblastech italské kultury a my se ujistíme, že se naše menu dostane na další úroveň.

This school offers programs in:
  • Angličtina

Zobrazit kurzy »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Kurzy

Artisan Pasta 1 Týdenní Program

Campus forma Denní studium 1 týden April 2019 Itálie Brescia

Těstoviny se stávají opakujícími se položkami restauračních menu po celém světě, bez ohledu na orientaci restaurace. Pro spotřebitele jsou těstoviny zdravou a chutnou nabídkou jídel a pro kuchaře to představuje značné zisky a pokrm, který nemá žádné omezení, takže je vždy snadný a flexibilní. Každý den nabízí kompletní hands-on lekce, kde se studenti naučí regionalismus, pochopit, odkud pocházejí těstoviny, a proto si mohou vybrat vhodné koření a omáčky pro všechny těstoviny, které používají. [+]

přehled programu

Těstoviny se stávají opakujícími se položkami restauračních menu po celém světě, bez ohledu na orientaci restaurace. Pro spotřebitele jsou těstoviny zdravou a chutnou nabídkou jídel a pro kuchaře to představuje značné zisky a pokrm, který nemá žádné omezení, takže je vždy snadný a flexibilní. Každý den nabízí kompletní hands-on lekce, kde se studenti naučí regionalismus, pochopit, odkud pocházejí těstoviny, a proto si mohou vybrat vhodné koření a omáčky pro všechny těstoviny, které používají. Kurz zahrnuje všechny výrazné přípravky: sušené těstoviny, plněná čerstvá těstoviny, noky, rýže a rizoto. Všechny pokrmy budou navrženy porovnáním tradiční verze receptury s kreativní reinterpretací šéfkuchaře, aby byly ještě chutnější a příjemnější esteticky. Tento týden je barevný bufet jednoho z nejcennějších položek menu v Itálii.... [-]


Italská Kuchyně 1 Týdenní Program

Campus forma Denní studium 1 týden April 2019 Itálie Brescia

Italská kuchyně se vyznačuje jedinečným a výrazným stylem, který zahrnuje úžasnou paletu pokrmů, produktů a techniky. Každá jídlo je pouze tak dobré jako suroviny, které se používají k jejímu konstrukci. Protože každý kuchař musí být mistrem ve svém oboru a inovovat na tradici, musí nejprve pochopit, odkud pochází konkrétní talíř, zvláštní chuť nebo konkrétní složka. [+]

přehled programu

Italská kuchyně se vyznačuje jedinečným a výrazným stylem, který zahrnuje úžasnou paletu pokrmů, produktů a techniky. Každá jídlo je pouze tak dobré jako suroviny, které se používají k jejímu konstrukci. Protože každý kuchař musí být mistrem ve svém oboru a inovovat na tradici, musí nejprve pochopit, odkud pochází konkrétní talíř, zvláštní chuť nebo konkrétní složka. Porozumění konceptu regionalismus v italské kuchyni je nezbytné pro pochopení, odkud pochází určitý produkt v Itálii, a proto se tento produkt používá k vytváření položek menu. Vedle znalostí pravd a mýtů o italské kuchyni mohou účastníci kombinovat kulinářský výcvik s kulturní historií, čímž jsou lepší kuchaři a kvalifikovaní kulináři.... [-]


Italské Chléb A Pečení 1 Týdenní Program

Campus forma Denní studium 1 týden April 2019 Itálie Brescia

Chléb a pizza vždy představovaly jedinečnou povahu italského kulinářství. Pod vedením hlavních pekařů a výrobců pizza mezi nejlepšími v Itálii se účastníci naučí připravovat široký sortiment tradičního italského chleba, pizzy a pekařských výrobků; od nejjednodušších až po nejkomplexnější. Ať už se jedná o konvenční pece nebo pece na pečení, účastníci budou reprodukovat textury a příchutě, které dnes uniknou většině kuchařů. [+]

přehled programu

Chléb a pizza vždy představovaly jedinečnou povahu italského kulinářství. Pod vedením hlavních pekařů a výrobců pizza mezi nejlepšími v Itálii se účastníci naučí připravovat široký sortiment tradičního italského chleba, pizzy a pekařských výrobků; od nejjednodušších až po nejkomplexnější. Ať už se jedná o konvenční pece nebo pece na pečení, účastníci budou reprodukovat textury a příchutě, které dnes uniknou většině kuchařů.

PodrobnostiDatum zahájení: 22. dubna 2018Délka: 1 týdenní program, 9:00 - 16:00Jazyk angličtinaKde: Brescia, ItálieAdresa: Via Serenissima, 5 BresciaMaximální počet za třídu: 20Cena: 2500 EUR... [-]

Italské Pečivo A Dezert 1 Týdenní Program

Campus forma Denní studium 1 týden May 2019 Itálie Brescia

Italské řemeslné pečivo je známé po celém světě pro své suroviny, které jsou silně příbuzné kultuře území, ze kterých se narodily. Výsledkem je cukrárna známá po celém světě pro výjimečný výběr tvarů a chutí. Pod vedením šéfkuchařů cukru mezi nejlepšími v Itálii se účastníci naučí připravit některé z nejlepších a nejznámějších dezertů italské pečivo. od nejjednodušších až po nejkomplexnější, klíčem k úspěchu je způsob a použití výrobků a vybavení excelence. Jedná se o jedinečný program, který se soustřeďuje na tradiční i inovativní kombinace chutí a vyvrcholí působivým zobrazením umění. [+]

přehled programu

Italské řemeslné pečivo je známé po celém světě pro své suroviny, které jsou silně příbuzné kultuře území, ze kterých se narodily. Výsledkem je cukrárna známá po celém světě pro výjimečný výběr tvarů a chutí. Pod vedením šéfkuchařů cukru mezi nejlepšími v Itálii se účastníci naučí připravit některé z nejlepších a nejznámějších dezertů italské pečivo. od nejjednodušších až po nejkomplexnější, klíčem k úspěchu je způsob a použití výrobků a vybavení excelence. Jedná se o jedinečný program, který se soustřeďuje na tradiční i inovativní kombinace chutí a vyvrcholí působivým zobrazením umění.... [-]


Program All Inclusive 5 Weeks V Italské Kuchyni

Campus forma Denní studium 5 týdnů April 2019 Itálie Brescia

Náš magisterský program je nejkomplexnější krátký kulinářský program mimo Itálii. Studenti a kuchařští odborníci dostali pohled na italskou regionální kuchyni, která může být účinně a jednoduše aplikována ve všech oblastech světa. Zajímá se podrobně o surovinách, které jsou potřebné k provedení kompletních nabídek a jde daleko za jednoduché opakování receptů, které vidíme ve většině škol. [+]

přehled programu

Náš magisterský program je nejkomplexnější krátký kulinářský program mimo Itálii. Studenti a kuchařští odborníci dostali pohled na italskou regionální kuchyni, která může být účinně a jednoduše aplikována ve všech oblastech světa. Zajímá se podrobně o surovinách potřebných k provedení kompletních nabídek a jde daleko za jednoduché opakování receptů, které vidíme ve většině škol. Tento program kombinuje demonstrační i praktické metody, které ukazují současnou a tradiční regionální italskou kuchyni a soustředí se na základní principy kontrastní chuti, barvy, techniky a nutriční hodnoty v kuchyni a co je důležitější, dává všem účastníkům možnost vidět a ochutnat , a schopnost rozvíjet a vyvíjet vlastní individuální techniku. Tento program pokrývá všechny aspekty italské kuchyně, včetně těstovin a risotto, pečiva a dezertů, gelato, vytvrzené a konzervované výrobky a italské hlavní kurzy s hloubkovou analýzou pokročilých technik, chemie a vědy za každou složkou.... [-]


Program Artisan Gelato 1 Týden

Campus forma Denní studium 1 týden April 2019 Itálie Brescia

Italské gelato je určitě synonymem pro italské jídlo a styl. Proto poptávka po tradičním gelato neustále roste a stává se stále rostoucí obchodní příležitostí po celém světě. Pod vedením nejlepších výrobců Master Gelato v Itálii se účastníci seznámí s přípravou primárních italských Gelato chutí. Od nejtradičnějších až po nejinovativnější, klíčem k úspěchu je metoda a použití nejkvalitnějších ingrediencí. [+]

přehled programu

Italské gelato je určitě synonymem pro italské jídlo a styl. Proto poptávka po tradičním gelato neustále roste a stává se stále rostoucí obchodní příležitostí po celém světě. Pod vedením nejlepších výrobců Master Gelato v Itálii se účastníci seznámí s přípravou primárních italských Gelato chutí. Od nejtradičnějších až po nejinovativnější, klíčem k úspěchu je metoda a použití nejkvalitnějších ingrediencí.

PodrobnostiDatum zahájení: 29. dubna 2018Délka: 1 týdenní program, 9:00 - 16:00Jazyk angličtinaKde: Brescia, ItálieAdresa: Via Serenissima, 5 BresciaMaximální počet za třídu: 20Cena: 2500 EUR

Váš 1-týdenní itinerář zahrnuje *:... [-]