Le Cordon Bleu Ottawa

Úvod

Read the Official Description

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute je jediný kanadský areál Le Cordon Bleu. Nachází se v hlavním městě Kanady, programy kuchařských umění Le Cordon Bleu Ottawa vám umožní zvládnout klasické techniky kuchyně a pečiva za pouhých 9 měsíců.

Pod vedením kuchařů světové úrovně, kteří jsou respektováni po celém světě, studenti Le Cordon Bleu Ottawa obdrží praktický výcvik, zatímco učí dovednosti a techniky, které tvoří základ dovedností a znalostí, které lze aplikovat na jakoukoli kuchyni.

Ať už jste ctižádostivý šéfkuchař, který se věnuje kariéře v kulinárním umění, vášnivý pečivo, má vkus pro kuchyni a pečivo nebo se zajímá o naše krátké gurmánské zasedání, vítáme vás, abyste dosáhli svých kulinářských cílů v Le Cordon Bleu Ottawa.

Kuchaři světové třídy v hotelu Le Cordon Bleu Ottawa vycvičí v nejlepších restauracích a hotelích. Poměry studentů k šéfkuchařům 15: 1 zajišťují, že získáte osobní pozornost, která buduje vaši důvěru a dovednosti. Uspořádání kuchyně se podává k neustálé zpětné vazbě od kuchařů.

Využitím stejného času v demonstračních třídách ve stylu divadla a praktických cvičení získáte potřebné techniky a dovednosti potřebné pro dnešní kulinářské profesionály

Pomocí kodifikované výukové metodiky budete sledovat, jak naši mistrní kuchaři připravují vybrané menu v demonstračních divadlech s kamerami, zrcadly a zvukovými systémy. Pak si procvičte a opakujte recepty v profesionálně vybavených kuchyních navržených s individuálními pracovišti, včetně vlastní plynové trouby. Šéfkuchaři budou s vámi v kuchyni, mentoring a vedení po cestě.

This school offers programs in:
  • Angličtina

Vidět Certifikáty » Vidět Diplomy » Zobrazit kurzy »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Certifikát

Kuchyně de base

Campus forma Denní studium 11 týdnů June 2019 Kanada Ottawa

Od prvního dne je třeba se seznámit s manipulací s nožem, klasickými řezy a základními zásobami. Jak termín postupuje, techniky jsou navzájem vrstvené [+]

Kuchyně de Base

Od prvního dne je třeba se seznámit s manipulací s nožem, klasickými řezy a základními zásobami. Jak termín postupuje, techniky jsou navzájem vrstvené a stávají se složitějšími a orientovanějšími na menu, zahrnující prvky jako je organizace, příprava, vyvážení a načasování. Tyto základy se naučíte a zvyšujete úroveň důvěry.

Základní modul:

Bezpečná manipulace s nožem a základní řezy

Naučte se techniky manipulace s nožem pro řezání a velikost zeleniny a masa

Bezpečnost potravin, hygiena a organizace

Zjistěte bezpečnost potravin, hygienu a organizaci tak, abyste byli připraveni pracovat v profesionální kuchyni... [-]


Kuchyně intermédiaire

Campus forma Denní studium 11 týdnů June 2019 Kanada Ottawa

Studovat francouzské regionální kuchyně, přísady a původ a studovat nejznámější recepty z Francie. Prostřednictvím cvičení a opakování začnete hrát [+]

Cuisine Intermédiaire

Upravte a stanete se efektivnějšími v kuchyni, když používáte své nové dovednosti a techniky při vytváření slavných receptů.

Studovat francouzské regionální kuchyně, přísady a původ a studovat nejznámější recepty z Francie. Prostřednictvím cvičení a opakování začnete plnit úkoly mnohem jednodušeji, zatímco instruktoři šéfkuchařů zvýrazní prezentace z talíře na talíř.

Středový modul:

Původ produktů a vlivy na regionální kuchyni

Představte si dvanáct regionů Francie a jedinečné styly vaření různých regionů

Pokročilější technické řezy (řeznictví) a prezentace

Naučte se řezat širokou škálu různých druhů masa a rozpoznat a používat tyto řezy... [-]


Kuchyně supérieure

Campus forma Denní studium 11 týdnů June 2019 Kanada Ottawa

Tato úroveň se zaměřuje na vývoj francouzských technik umožňujících osobní kreativitu a zvládnutí klasických a současných kuchyňských dovedností. [+]

Kuchyně Supérieure

Master klasické a moderní kuchyně dovednosti a přidat svůj vlastní styl podpisu

Tato úroveň se zaměřuje na vývoj francouzských technik umožňujících osobní kreativitu a zvládnutí klasických a současných kuchyňských dovedností.

Modul Supérieure:

Mistrovství klasické a současné "Haute Cuisine"

Objevte nové trendy v prezentaci, barvě a klasické kuchyni

Zvládnutí složitých technik a metod

Naučte se nejnáročnější techniky ve francouzské kuchyni, které lze aplikovat na jakoukoli světovou kuchyni

Umění moderní prezentace prostřednictvím skupinových a individuálních jídel

Seznámí se s vývojem prezentačních technik a prezentací jednotlivých jídel... [-]


Pâtisserie de base

Campus forma Denní studium 11 týdnů June 2019 Kanada Ottawa

Naučte se vytvářet různorodé pečivo, tradiční dezerty, koláče a těsta. [+]

Pâtisserie de Base

Naučte se klasické techniky kombinace přísad do bohatého pečiva

Naučte se vytvářet různorodé pečivo, tradiční dezerty, koláče a těsta. Demonstrace a praktické zasedání vás provedou základními technikami a recepty francouzského pečiva.

Základní modul:

Základní těsta

Připravte těsto s krátkou krustou, sladké těsto, krátké těstové koláče, pate à choux, kousky cukru, kousky, tartes a další

Úvod do krémů a výplní

Naučte se vyrábět různé krémy a výplně - klíčovou složku mnoha dezertů

Tradiční dorty a dezerty

Naučte se vyrábět tradiční Éclairs a Saint Honoré a další francouzské klasické dezerty... [-]


Pâtisserie intermédiaire

Campus forma Denní studium 11 týdnů June 2019 Kanada Ottawa

Pâtisserie Intermédiaire je založen na praxi a opakování. Vzhledem k tomu, že studenti ovládají důležité techniky, jako je výroba houbových nebo bavorských krémů, jsou studenti efektivnější [+]

Pâtisserie Intermédiaire

Věnujte více času na dekoraci a prezentaci svých koláčů.

Pâtisserie Intermédiaire je založen na praxi a opakování. Vzhledem k tomu, že studenti ovládají důležité techniky, jako je výroba houbových nebo bavorských krémů, jsou studenti efektivnější.

Středový modul:

Umělecké ozdobné dovednosti

Naučte se jemné linky a ohraničení potrubí a rozšíření práce pomocí královské námrazy

Variace na restaurační dezerty

Naučte se připravovat mražené dezerty, jako je zmrzlina a sorbet a další krémové a pudinkové plněné dezerty

Miniaturizace - sladké petity čtyři

Naučte se umění miniaturizace a sladké petity čtyři... [-]


Pâtisserie supérieure

Campus forma Denní studium 11 týdnů June 2019 Kanada Ottawa

Program Pâtisserie Supérieure kombinuje všechny znalosti, techniky a umělecké dovednosti základních a středních úrovní [+]

Pâtisserie Supérieure

Být přizpůsoben každému dílu své práce.

Program Pâtisserie Supérieure kombinuje všechny znalosti, techniky a umělecké dovednosti základní a střední úrovně.

Modul Superior:

Současná restaurace Dezerty

Naučte se připravovat restaurační dezerty, včetně současných koláčů, tartetů a bûchů

Zapouští dezerty a hloubkové studium chutí, vůní a koření

Naučte se vytvářet dezerty s více krémy, vrstvy a příchutěmi, jako je ovoce

Umění čokolády:

Naučte se umění uměleckých čokoládových pěnových dortů, temperování čokolád, čokolády v ruce a tvarované

Smíchání různých čokolád a textur ... [-]

Diplom

Diplôme de Cuisine

Campus forma Denní studium 33 týdnů June 2019 Kanada Ottawa

Použijte talíř jako plátno a získáte znalosti, disciplínu a pochopení technických dovedností, které povzbuzují vaši kreativitu a přirozený talent k rozkvětu. [+]

Diplôme de Cuisine

Pokračujte v základních, středních a vyšších úrovních kuchyně a získejte diplom, který je vítán ve světových nejlepších kuchyních.

Použijte talíř jako plátno a získáte znalosti, disciplínu a porozumění technickým dovednostem, které povzbuzují vaši kreativitu a přirozený talent k rozkvětu. Tyto metody lze aplikovat na jakýkoli styl kuchyně.

Kuchyně de Base

Komplexní úvod do francouzské kuchyně, který poskytuje klasické kuchyňské dovednosti a techniky - manipulaci a péči s nožem, hygienu a hygienu, klasické řezy nožů, metody vaření, přípravu jídla, mise-en-place, trénink paláců a kulinářská terminologie.... [-]


Diplôme de pâtisserie

Campus forma Denní studium 33 týdnů June 2019 Kanada Ottawa

Předcházejte základní, střední a vyšší úrovně programu pâtisserie a získáte diplom, který je uznáván po celém světě. [+]

diplôme de cukrárnu

Předcházejte základní, střední a vyšší úrovně programu pâtisserie a získáte diplom, který je uznáván po celém světě.

Začněte svou cestu se základními těstami a těstovinami a postupujte podle dekorativních technik, restaurací a mražených dezertů a specializované čokoládové a cukrovarnické práce.

Pâtisserie de Base

Komplexní úvod do cukrářského umění - příprava a všestrannost základních těst, krémů a výplní; Tradiční koláče, základní dekorace a povrchové úpravy; A francouzské pečivo.

Pâtisserie Intermédiare

Zdokonalení základních technik s úvodem k temperování, namáčení a dekoračním technikám v čokoládě; Karamelové a nougatínové metody a pokročilejší přípravu dezertů ve stylu restaurace.... [-]


Kurzy

Gurmánské krátké kurzy

Campus forma Přihlašování započato Kanada Ottawa

Le Cordon Bleu již více než století umožnilo ambiciózním kulinářským profesionálům změnit své ambice na skutečnost. Ačkoli mnozí studenti Le Cordon Bleu už mají některé [+]

Gurmánské krátké kurzy

Le Cordon Bleu již více než století umožnilo ambiciózním kulinářským profesionálům změnit své ambice na skutečnost. Ačkoli mnozí studenti Le Cordon Bleu již mají nějaký kulinářský zážitek, velké množství pochází z různých akademických oborů a profesního zázemí . Někteří chtějí začít novou kariéru a jiní se snaží spojit své zájmy nebo pokročit v jejich současném zaměstnání. Naši studenti usilují o úspěšnou kariéru v širokém spektru oborů, včetně restauračních kuchyní, stravování, řízení restaurací a hotelů, žurnalistiky, poradenství, stravování, styling a vzdělávání.

... [-]

Velké diplome

Campus forma Denní studium Přihlašování započato Kanada Ottawa

GRAND DIPLÔME® se získává, když student úspěšně dokončí kurzy základních, středních a vyšších oborů kuchyně a pečiva. Kromě toho si student obdrží diplom z kuchyně a diplom z cukrářských výrobků. Student také obdrží certifikát pro každý úspěšně dokončený kurz. [+]

GRAND DIPLÔME® se získává, když student úspěšně dokončí kurzy základních, středních a vyšších oborů kuchyně a pečiva. Kromě toho si student obdrží diplom z kuchyně a diplom z cukrářských výrobků. Student také obdrží certifikát pro každý úspěšně dokončený kurz.

CURRICULUM:

GRAND DIPLÔME® kombinuje kuchyňské a cukrářské programy: Diplome de Cuisine Diplôme de Pâtisserie 4 každoročně přijímá: leden, duben, červen, říjen

[-]

Contact

Le Cordon Bleu Ottawa Culinary Arts Institute

Adresa, 1. řádek Le Cordon Bleu Ottawa 453 Laurier Avenue East
K1N 6R4 Ottawa, Ontario, Kanada
Website https://www.cordonbleu.edu/ottawa/en
Telefonní číslo +1 613-236-2433