Le Cordon Bleu New Zealand

Úvod

Read the Official Description

Nový Zéland

Již více než 120 let je název Le Cordon Bleu synonymem pro vynikající kulinářské umění. Zde na Novém Zélandu nabízíme intenzivní školení pro aspiranty kuchaře a studenty, kteří chtějí kariéru v potravinářském a pohostinském průmyslu. Kombinujeme to nejlepší z nových světových inovací a místní kuchyně se zásadami, technikami a uměním francouzských tradic.

Proč Nový Zéland?

Udělejte první kroky k realizaci vašich ambicí na našem mezinárodním butikovém institutu v srdci Wellingtonu v Novém Zélandu, kde budete inspirováni rozvíjením vaší vášně pro kulinářské umění a management pohostinství pod vedením našich kuchařů a lektorů. Le Cordon Bleu New Zealand kuchaři jsou klasicky vyškoleni a kvalifikovaní učitelé, zatímco naši lektoři přispívají bohatými znalostmi získanými díky dlouholetým zkušenostem jak v oblasti vzdělávání, tak v oblasti pohostinství.

Naše budova nabízí nejmodernější zařízení, která vám poskytne nejnovější a nejinovativnější příležitosti v oblasti kulinářské a pohostinské výuky.

Získáváme místní produkty a přísady pro použití během praktických setkání a demonstrací a neustále kontrolujeme naše dodavatele, abychom zajistili, že získáte nejkvalitnější ingredience. Dodáváním našich studentů odborným předmětům se naučíte rozvíjet své smysly a techniky s prémiovými přísadami, které se připravují na profesionální prostředí.

Programy

Le Cordon Bleu New Zealand nabízí řadu kvalifikací na všech úrovních - certifikáty, diplomy a bakalářské studijní programy. Naše prestižní kvalifikace v oblasti kulinárského umění a řízení pohostinství, absolventi, kteří mají vášeň, schopnost řídit se a dovednosti, jsou schopni dosáhnout vrcholu své profese a zahájit mezinárodní kariéru v potravinářském a pohostinském průmyslu.

Stipendia

Le Cordon Bleu poskytuje stipendium pro studenty s opravdovým odhodláním a nadšením pro kulinářské umění. Podívejte se na naše stipendia a usilujte o své kulinářské sny.

This school offers programs in:
  • Angličtina

Vidět Certifikáty » Vidět Diplomy » Vidět Bakalář »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Certifikát

Osvědčení základní kuchyně

Campus forma Denní studium 10 týdnů January 2019 Nový Zéland Wellington

Program Základní kuchyně (základní osvědčení) otevírá dveře dobrodružství francouzské kuchyně. Od prvního dne začnete ovládat základní dovednosti: od toho, jak držet nůž správně, jak odlupovat zeleninu nebo jak krmít kuře. [+]

Osvědčení základní kuchyně

Program Základní kuchyně (základní osvědčení) otevírá dveře dobrodružství francouzské kuchyně. Od prvního dne začnete ovládat základní dovednosti: od toho, jak držet nůž správně, jak odlupovat zeleninu nebo jak krmít kuře. Jak termín postupuje, techniky jsou navzájem vrstvené a staly se složitějšími. Demonstrace se orientují více na menu a zahrnují takové prvky jako organizace, příprava, vyvážení a načasování. Studenti se také naučí, jak používat a integrovat koření, bylinky a koření do svých receptur, které vytvářejí různé příchutě, které doplňují připravené nádobí. Jako solidní základ v základní kuchyni je tento program pro začátečníky i zkušené studenty.... [-]


Základní certifikát Pâtisserie

Campus forma Denní studium 10 týdnů January 2019 Nový Zéland Wellington

Program Basic Pâtisserie (základní certifikát) je navržen tak, aby vám poskytl silný základ, z něhož můžete budovat své dovednosti a znalosti v rámci pohostinského průmyslu. Tento vzrušující kurz vás seznámí s různými pojmy, vlastnostmi a aplikacemi Pâtisserie, jak se postupně naučíte připravovat široký výběr dortů, dezertů a pečiva. [+]

Základní certifikát Pâtisserie

Program Basic Pâtisserie (základní certifikát) je navržen tak, aby vám poskytl silný základ, z něhož můžete budovat své dovednosti a znalosti v rámci pohostinského průmyslu. Tento vzrušující kurz vás seznámí s různými pojmy, vlastnostmi a aplikacemi Pâtisserie, jak se postupně naučíte připravovat široký výběr dortů, dezertů a pečiva. Demonstrace a praktické sezení vás dovedou krok za krokem základy francouzské Pâtisserie.

4 příjmy za rok: leden, duben, červenec, říjen (nebo koncem září)Klíčová informaceDoba trvání: 10 týdnůCena: NZ $ 12,500 (změny vyhrazeny)Poplatky zahrnují: 2x uniformy (bunda, kalhoty, klobouk, kravata), sada nástrojů WÜSTOF, všechny ingredience, materiály k předmětu, zkoušky, absolvováníHodin týdně: Přibližně 20-25 hodinPožadavky na vstup: IELTS 5.0, bez pásma nižší než 5.016 let (bez horní věkové hranice)detaily kurzu... [-]

Diplom

Diplome Avancé Culinaire

Campus forma Denní studium 9 měsíců April 2019 Nový Zéland Wellington

Zaměření programu je příprava a servis francouzských klasických a současných jídel kuchyně s využitím pokročilých klasických a současných francouzských technik a teoretických znalostí. [+]

Přehled

Zaměření programu je příprava a servis francouzských klasických a současných jídel kuchyně s využitím pokročilých klasických a současných francouzských technik a teoretických znalostí. Studenti Diplôme Avancé Culinaire získají cenné živé a reálné zkušenosti při přípravě jídelníčku během týdne Brasserie. Další teoretické předměty jsou studovány společně s praktickými třídami v prvních dvou termínech a tyto poznatky se pak aplikují během stáže v závěrečném semestru. Teorie předmětů nastíní důležitost plánování a sledování toku práce a dodávek v komerční kuchyni a řízení provozních postupů a požadavků na splnění požadavků na provozní role. Součástí je také teorie výběru a uplatňování personálních strategií pro splnění výkonnostních cílů a řízení personálních vztahů pro provozní role.... [-]


Diplôme De Cuisine

Campus forma Denní studium 9 měsíců January 2019 Nový Zéland Wellington

Úspěšné dokončení certifikátů základní, střední a vyšší kuchyně má za následek udělení Diplome de Cuisine. Naučíte se zvládnout potřebné dovednosti pro přípravu vynikajících jídel kuchyně prostřednictvím kombinace demonstrací, praktických zasedání a teoretických lekcí, získání znalostí od našich klasicky vyškolených kuchařů, kteří mají zkušenosti s prací na špičkových pozicích ve světových nejlepších kuchyní a restauracím Michelin. [+]

Přehled

Úspěšné dokončení certifikátů základní, střední a vyšší kuchyně má za následek udělení Diplome de Cuisine. Naučíte se zvládnout potřebné dovednosti pro přípravu jídel jemné kuchyně prostřednictvím kombinace demonstrací, praktických zasedání a teoretických lekcí, získání znalostí od našich klasicky vyškolených kuchařů, kteří mají zkušenosti s prací na špičkových pozicích v nejlepších kuchyní na světě a restauracím s názvem Michelin.

Naši kuchaři v kuchyni vedou demonstrace, aby vám ukázali, jak vyrábět pokrmy podle nejvyššího profesionálního standardu. Jste pak pověřeni replikací toho, co jste ukázali v jedné z našich specializovaných kuchyní v kuchyni.... [-]


Diplôme De Pâtisserie

Campus forma Denní studium 9 měsíců January 2019 Nový Zéland Wellington

Úspěšné absolvování základních, středních a vyšších certifikátů Pâtisserie má za následek udělení certifikátu Diplôme de Pâtisserie (certifikát NZQF úrovně 4 v peči). Naučíte se zvládnout potřebné dovednosti k vytvoření jemných pokrmů Pâtisserie prostřednictvím kombinace demonstrací, praktických zasedání a teoretických lekcí, získání znalostí od našich klasicky vyškolených francouzských kuchařů, kteří mají zkušenosti s prací na vyšších pozicích v nejlepších světových kuchyní a hvězdných restauracích Michelin. [+]

Přehled

Úspěšné absolvování základních, středních a vyšších certifikátů Pâtisserie má za následek udělení certifikátu Diplôme de Pâtisserie (certifikát NZQF úrovně 4 v peči). Naučíte se zvládnout potřebné dovednosti k vytvoření jemných pokrmů Pâtisserie prostřednictvím kombinace demonstrací, praktických zasedání a teoretických lekcí, získání znalostí od našich klasicky vyškolených francouzských kuchařů, kteří mají zkušenosti s prací na vyšších pozicích v nejlepších světových kuchyní a hvězdných restauracích Michelin.

Naši kuchaři z cukrárny vedou demonstrace, aby vám ukázali, jak vyrábět pokrmy na nejvyšší profesionální úroveň. Pak jste pověřeni replikací toho, co jste ukázali v jedné z našich specializovaných kuchyňských kuchyní Pâtisserie.... [-]


Le Grand Diplôme

Campus forma Denní studium 18 měsíců January 2019 Nový Zéland Wellington

Úspěšné dokončení Diplôme de Cuisine [+]

Přehled

Úspěšné dokončení Diplôme de Cuisine

Naši šéfkuchaři Le Cordon Bleu vedou demonstrace, které vám ukáží, jak vyrobit pokrmy na nejvyšší profesionální úrovni. Pak jste pověřeni replikací toho, co jste ukázali v jedné z našich praktických kuchyní.

4 příjmy za rok: leden, duben, červenec, září

Klíčová informace

Doba trvání:

18 měsíců

(3x 10týdenní certifikáty v základním, středním

(3x 10týdenní certifikáty v základním, středním

Cena:

NZD $ 35,500 / za rok * NEBO NZD $ 68,700 úplná platba (sleva ve výši 2 300 USD) *

Poplatky zahrnují:

2x uniformy (bunda, kalhoty, klobouk, kravata), ZWILLING sada nožů, všechny ingredience, materiály kursů, zkoušky, graduace... [-]


Contact

Adresa, 1. řádek 52 Cuba Street Te Aro , Wellington
6011 Wellington, Wellington, Nový Zéland