NSIA - The Professional Hospitality Academy

Úvod

Read the Official Description

NSIA je součástí odborných vysokých škol ACG; jsme poskytovatelem kvalitních vzdělávacích služeb. Jsme v kategorii 1 oceněná pohostinská a kuchařská akademie, která od roku 2001 poskytuje průmyslu vysoce kvalifikovaným absolventům.

Umístěný ve středním Aucklandu, poskytujeme studentům prostředí s více zdroji s nejmodernějšími zařízeními, které posílí budoucí úspěch našich studentů. Naším cílem je dosáhnout celosvětové dokonalosti v trvalé přípravě studentů na budoucnost, kterou usilují.

NSIA je poskytovatel vzdělání schválený NZQA, který nabízí řadu kvalifikací na úrovni 3, 4 a 5 ve třech disciplínách kuchařství, pečení a pohostinnosti. Kvalifikace, kterou nabízíme, jsou vynikající kvality a naši absolventi jsou v průmyslu vysoce hodnoceni. Jako student pohostinnosti v NSIA budete vyučováni kvalifikovanými a specializovanými učiteli, kteří vás připraví na vstup do pohostinského průmyslu. Budete se moci zapojit do průmyslových vazeb NSIA, které se po ukončení studia stane neocenitelným při hledání zaměstnání.

This school offers programs in:
  • Angličtina

Vidět Diplomy »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Diplom

Novozélandský diplom v kuchařství (pokročilý) Úroveň 5

Campus forma Denní studium 50 týdnů July 2019 Nový Zéland Auckland

Tento program rozšiřuje certifikát úrovně 4 a poskytuje studentům zvýšenou schopnost v pokročilých kulinářských technikách. Je také ideální pro ty, kteří mají zkušenosti s kuchařstvím, kteří již získali základní dovednosti, aby šli rovnou na úroveň diplomu. [+]

Tento program rozšiřuje certifikát úrovně 4 a poskytuje studentům zvýšenou schopnost v pokročilých kulinářských technikách. Je také ideální pro ty, kteří mají zkušenosti s kuchařstvím, kteří již získali základní dovednosti, aby šli rovnou na úroveň diplomu.

Co se dozvím?

Správa kuchyní:

Úvod do akademického psaní nastavuje studenty pro dokončení hodnocení. Učte se klíčové dovednosti v oblasti finančního řízení, lidských zdrojů, rozvoje zaměstnanců, obchodní etiky, pracovních vztahů a regulačních požadavků v rámci pohostinského průmyslu. Systémy výroby kuchyně: Vyšetřujte historické kulinářské vlivy na potravinářské výrobky a srovnejte řemeslné metody s masovou výrobou. Mezi vyučované praktické dovednosti patří vaření a prezentace řady pokročilých potravinových předmětů s využitím různých výrobních metod.... [-]


Contact

NSIA, Symonds Street Campus, Auckland CBD

Adresa, 1. řádek 100 Symonds Street
1010 Auckland, Auckland, Nový Zéland
Website http://www.nsia.co.nz/
Telefonní číslo +64 9 442 3456

NSIA, Hobson Street Campus, Auckland CBD

Adresa, 1. řádek Hobson Street Campus 171 Hobson Street,
1010 Auckland, Auckland, Nový Zéland
Website http://www.nsia.co.nz/
Telefonní číslo +64 9 442 3456