Přečtěte si oficiální popis

NSIA je součástí odborných vysokých škol ACG; jsme poskytovatelem kvalitních vzdělávacích služeb. Jsme v kategorii 1 oceněná pohostinská a kuchařská akademie, která od roku 2001 poskytuje průmyslu vysoce kvalifikovaným absolventům.

Umístěný ve středním Aucklandu, poskytujeme studentům prostředí s více zdroji s nejmodernějšími zařízeními, které posílí budoucí úspěch našich studentů. Naším cílem je dosáhnout celosvětové dokonalosti v trvalé přípravě studentů na budoucnost, kterou usilují.

NSIA je poskytovatel vzdělání schválený NZQA, který nabízí řadu kvalifikací na úrovni 3, 4 a 5 ve třech disciplínách kuchařství, pečení a pohostinnosti. Kvalifikace, kterou nabízíme, jsou vynikající kvality a naši absolventi jsou v průmyslu vysoce hodnoceni. Jako student pohostinnosti v NSIA budete vyučováni kvalifikovanými a specializovanými učiteli, kteří vás připraví na vstup do pohostinského průmyslu. Budete se moci zapojit do průmyslových vazeb NSIA, které se po ukončení studia stane neocenitelným při hledání zaměstnání.

Programy se vyučují na:
Angličtina

Tato škola dále nabízí:

Diplom

NSIA - The Professional Hospitality Academy

Tento program rozšiřuje certifikát úrovně 4 a poskytuje studentům zvýšenou schopnost v pokročilých kulinářských technikách. Je také ideální pro ty, kteří mají zkušenosti ... [+]

Tento program rozšiřuje certifikát úrovně 4 a poskytuje studentům zvýšenou schopnost v pokročilých kulinářských technikách. Je také ideální pro ty, kteří mají zkušenosti s kuchařstvím, kteří již získali základní dovednosti, aby šli rovnou na úroveň diplomu.

Co se dozvím?

Správa kuchyní:

Úvod do akademického psaní nastavuje studenty pro dokončení hodnocení. Učte se klíčové dovednosti v oblasti finančního řízení, lidských zdrojů, rozvoje zaměstnanců, obchodní etiky, pracovních vztahů a regulačních požadavků v rámci pohostinského průmyslu. Systémy výroby kuchyně: Vyšetřujte historické kulinářské vlivy na potravinářské výrobky a srovnejte řemeslné metody s masovou výrobou. Mezi vyučované praktické dovednosti patří vaření a prezentace řady pokročilých potravinových předmětů s využitím různých výrobních metod.... [-]

Nový Zéland Auckland
Červen 2020
Angličtina
Denní studium
50 týdny
Kampus
Přečtěte si více v češtině