Přečtěte si oficiální popis

Le Cordon Bleu se vyvíjel z pařížské kuchyně na gastronomickou akademii s velkou mezinárodní sítí. Reputace společnosti Le Cordon Bleu pokračuje v růstu svých programů, které se neustále zlepšují a přizpůsobují současným a budoucím potřebám gastronomického průmyslu i vysoce kvalifikovaným instruktorům šéfkuchařů, z nichž každý disponuje rozsáhlými znalostmi v oblasti svých znalostí.

Teoretické technické kurzy kuchařského umění se vyučují v hledišti vybavené moderní kuchyní a audiovizuálními systémy, které studentům umožňují snadno sledovat kuchaře a klást otázky v prostředí učebny. Po teoretických kurzech studenti praktikují techniky v kulinárských třídách pod vedením a dohledem svých instruktorů šéfkuchařů.

Le Cordon Bleu Istanbul nabízí své programy s mezinárodním týmem instruktorů šéfkuchařů. Všechny kurzy jsou vyučovány v angličtině a přednáškové kurzy jsou simultánně přeloženy do turečtiny. Na konci těchto programů studenti absolvovali velení anglické a francouzské gastronomické terminologie a získali potřebné technické a věcné znalosti k vytváření vlastních receptů.

Le Cordon Bleu Istanbul se nachází na pozemku o rozloze 3650 m² a je vybaven také demonstrační budovou

s názvem "Centrum excelence". Cílem školy je vybavit studenty nejen teoretickými znalostmi, ale také

také se všemi požadovanými odbornými znalostmi a dovednostmi pro jejich budoucí kariéru.

Centrum excelence se může pochlubit;

• Gastro - auditorium

• Kuchyně, pizzerie a víceúčelové kuchyně

• Laboratoř smyslové analýzy

• 200 m² hlavní kuchyně

• Praktická restaurace: L'Atelier Bleu

• Soukromá jídelna

• Banketová místnost

• Hlavní výrobní kuchyně

• Kuchyně pro maso, drůbež, ryby a zeleninu

Naši studenti jsou také vždy povzbuzováni k tomu, aby prokázali a otestovali své znalosti a dovednosti v řadě

národní a mezinárodní soutěže, provádět výzkum místní a světové kuchyně; a recenze

dlouho zapomenutých pokrmů.

Programy se vyučují na:
  • Angličtina

Tato škola dále nabízí:

Diplom

Le Cordon Bleu Istanbul

Velmi uznávaný program Diplôme de Cuisine společnosti Le Cordon Bleu je navržen tak, aby vám pomohl zvládnout potřebné dovednosti při vytváření jídel kuchyně formou kombi ... [+]

Přehled

Velmi uznávaný program Diplôme de Cuisine společnosti Le Cordon Bleu je navržen tak, aby vám pomohl zvládnout potřebné dovednosti při vytváření jídel kuchyně formou kombinace praktických zasedání, demonstrací a teorií. Studenti se naučí všechny profesionální techniky potřebné k pokroku s řadou vzrušujících kariérních příležitostí a vyučuje je náš tým klasicky vyškolených pedagogických kuchařů, kteří mají zkušenosti s prací na pozicích ve špičkových kuchyní v celosvětovém měřítku a restauracím Michelin.

Studenti, kteří dokončí základní, středně pokročilou a vyšší úroveň kuchyně, každá z nich trvá 6 hodin denně, 3 dny v týdnu a 180 hodin celkem, jsou oceněni "Diplome de Cuisine".... [-]

Turecko Istanbul
Přihlašování započato
Angličtina
Denní studium
33 týdny
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Le Cordon Bleu Istanbul

Diplome de Pâtisserie Le Cordon Bleu je jednou z nejuznávanějších kulinářských kvalifikací na světě. Studenti, kteří úspěšně dokončili naši kvalifikaci na pštrosí, se nau ... [+]

Přehled

Diplome de Pâtisserie Le Cordon Bleu je jednou z nejuznávanějších kulinářských kvalifikací na světě. Studenti, kteří úspěšně dokončili naši kvalifikaci na pštrosí, se naučí všechny profesionální techniky potřebné k dosažení pokroku v celé řadě zajímavých pracovních příležitostí. Studenti budou vyučovat náš tým klasicky vyškolených pedagogických kuchařů, kteří mají zkušenosti s prací na špičkových pozicích v nejlepších světových hotelech, cukrárnách a restauracích s názvem Michelin.

Studenti, kteří absolvují základní, středně pokročilé a vyšší páteřní úrovně, každý z nich trvá 6 hodin denně, 2 dny v týdnu a celkem 120 hodin, jsou oceněni "Diplôme de Pâtisserie".... [-]

Turecko Istanbul
Přihlašování započato
Angličtina
Denní studium
33 týdny
Kampus
Přečtěte si více v češtině
Le Cordon Bleu Istanbul

Kuchařský a pohostinský průmysl je uznáván jako vynikající značka. Grand Diplôme® značky Le Cordon Bleu je vlivnou kvalitou, která kombinuje klasické školení jak v kuchyn ... [+]

Kuchařský a pohostinský průmysl je uznáván jako vynikající značka. Grand Diplôme® značky Le Cordon Bleu je vlivnou kvalitou, která kombinuje klasické školení jak v kuchyni, tak v pekárně. Studenti jsou nejprve vyučováni základními kulinářskými dovednostmi před tím, než tyto znalosti aplikují na vysoce kvalitní výrobky a speciální ingredience.

Tento diplom se uděluje po úspěšném absolvování Diplôme de Cuisine a Diplôme de Pâtisserie, které lze studovat současně po dobu 9 až 12 měsíců.

Celosvětově uznávaná značka excelence je Le Cordon Bleu Grand Diplôme klíčem k dveřím kulinářského světa.

3 semestry30 hodin týdněZaha... [-]
Turecko Istanbul
Přihlašování započato
Angličtina
Denní studium
33 týdny
Kampus
Přečtěte si více v češtině

Le Cordon Bleu Istanbul

Adresa, 1. řádek
Nişantepe District,Orman Street, 34794 Çekmeköy
Istanbul, Istanbul, Turecko