Le Cordon Bleu London

Úvod

Read the Official Description

Vítejte na Le Cordon Bleu Londýně Le Cordon Bleu je především o výuku základních technik v kuchyni, cukrárně, vína, nebo vedení, aby se ujistil každý z našich studentů uspět v životě. Věříme, že tím, že učí vás klasický způsob vašeho speciality, budete pak moci aplikovat a přizpůsobit ho vaší budoucí kariéře.

  1. Zisk jeden z odvětví most mezinárodně uznávaných kvalifikací A Le Cordon Bleu diplomu je ta, která je uznávána a respektována kulinářských odborníků, a je považován za synonymum s vynikající kvalitou. Náš akademický materiál vyvinutý našimi vlastními odborníky, poskytuje studentům aktuální, dobře prozkoumány a praktických znalostí - v souladu s tím, co je požadováno v dnešním profesionálním světě.

Poté, co absolvoval stanete součástí výjimečné Alumni Network, včetně: Hideko Kawa, Tess Ward, Yottam Ottolenghi, Peggy Porschen, John Whaite a Michael Swamy jen abychom jmenovali alespoň některé.

  1. Vlak pod vedením nejvíce uznávaných odborníků

Učte se od týmu klasicky školených kuchařskými mistry, víno a pohostinství odborníků, jejichž odhodlání podělit se o své "savoir-faire", zajistí váš úspěch. V Le Cordon Bleu, jsme hrdi na zaměstnávání učitelů, kteří jsou nejlepší ve svém oboru, s cílem zajistit vzdělání naši studenti dostávají, je nejvyšší možné kvalitě.

  1. Naučte se ve state-of-the-art zařízení

Le Cordon Bleu Londýn škola se může pochlubit některými z nejmodernějších zařízení a vybavení, aby vás připraví na zítřejší kulinářského světa. Zařízení k dispozici v naší škole umožňuje našim studentům učit klasické francouzsky, mezinárodní a modernistických kuchyně.

To zahrnuje:

samonosné pracovní stanice obsahující indukční rozsah a příprava prostor pro každého studenta digitální sous-vide vodní lázně multi-zóny konvektomaty plně vybavené kuchyně s pekařských retardéru / kynáren a kamennými bázi etážových pecí tandoori a kachní trouby větraných stropy odborná degustace vín pokoj

  1. Staňte se součástí mezinárodní sítě

Se stále rostoucím počtem škol, být součástí rodiny Le Cordon Bleu se otevře vás do mezinárodní sítě kontaktů a přátel. Naše síť je nepřekonatelná na poskytování absolventům s nejlepší platformou, aby zahájila mezinárodní kariéru.

Každý rok jsme se přivítat více než 100 různých národností do školy.

  1. Žít a studovat v jedné z nejvíce vzrušující město na světě

Le Cordon Bleu se nachází v jedné z nejvíce inovativních a dynamických měst na světě. Londýn je široce považován za jeden z gastronomických hlavních měst na světě, přitahuje některé z nejvíce vzrušujících kuchařů pracovat v rostoucí kulinářské a pohostinství. Město, které hladce mísí klasické i moderní styly, rozmanitost Londýna se odráží ve stále se vyvíjející potravinové scény.

Je to město je nenasytná touha pro nejvíce vzrušující a inovativní jídla, která dělá Londýn ideální prostředí pro ty, kteří sledují kariéru v kulinářské umění, víno a pohostinnost.

  1. Těžit z více než 120 let zkušeností a učení

Le Cordon Bleu k tomuto dni byla založena v roce 1895, zůstává lídr ve francouzských kulinářského umění, gastronomické vzdělání, víno a pohostinnost. Naše programy jsou mezinárodně uznávané, což umožňuje absolventům možnost cestovat a vybudovat prvotřídní kariéru rozdílu.

  1. Užijte si jednou za celoživotní zkušenost!

Oceněný ZAŘÍZENÍ

Po více než 50 letech na 114 Marylebone Lane, Le Cordon Bleu londýnský tah na 15 Bloomsbury Square v roce 2012 bylo způsobeno naší pokračující závazek poskytovat nejvyšší ráži kulinářské a pohostinství vzdělání, a to na více než 115 roky zkušeností vzdělávání studentů po celém světě. Použití nejmodernější zařízení poskytuje nejen naše studenty s nejvyššími kvalitních nástrojů s cílem rozvíjet schopnosti, ale také poskytuje zkušenosti života v profesionálním pracovním prostředí.

Máme zdroje jen ty nejlepší produkty pro použití v průběhu praktických cvičení a demonstrací, a průběžně kontrolovat naše dodavatele, aby zajistila vás vždy pracovat s nejvyšší kvalitou surovin. Tím, že poskytují našim studentům s odbornými předměty, naučíte se rozvíjet své smysly a techniky s ingrediencí pro přípravu na profesionálním prostředí.

GLOBAL KARIÉRA S naší širokou škálou komplexních kulinářských kurzů umění, vína a řízení, my pomůže nastavit základy pro globální kariéru.

Vyzbrojeni dovedností, vlastností a řídit získáte na Le Cordon Bleu, budete moci stoupat na výzvy své budoucí kariéry a vybrat si z mnoha možností, mezi různorodých a zajímavých pozic po celém světě.

This school offers programs in:
  • Angličtina

Vidět Summer courses » Vidět Diplomy »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Diplom

Diplom Ve Víně, Gastronomii A řízení

Campus forma Denní studium 6 měsíců April 2018 Spojené království Londýn

Diplom v vína, gastronomie a management připravuje studenty uspět ve světě vína s provozním a strategický přístup k potravin a nápojů podnikání. [+]

Diplom v vína, gastronomie a management připravuje studenty uspět ve světě vína s provozním a strategický přístup k potravin a nápojů podnikání.

Diplom vyvinutý renomovaných odborníků vín reagovat na potřeby průmyslu.

Diplom v víno, gastronomie a management byl navržen tak, aby poskytnout studentům hluboké znalosti vína začlenění vína senzorické analýzy, výrobě vína, potravin a vína párování, marketingu a řízení podniku. Exkurze do renomovaných vinařství, pivovary, lihovary a, stejně jako návštěvy obchodních degustace, aby to jeden z nejvíce inovativních a profesionální vína hřišť v Británii.

Komplexní program zaměřený na ty, kteří s vroucí vášeň pro vína, kteří chtějí transformovat své hobby do kariéry, to Le Cordon Bleu Diplom je prvním krokem k úspěchu.... [-]


Diplom V Gastronomii, Výživy A Potravin Trendy

Campus forma Denní studium 3 měsíců March 2018 Spojené království Londýn

Vyvinutý odborníky v oboru je diplom v oboru gastronomie, Nutrition & Food Trends byla vytvořena v reakci na rostoucí poptávku po zdravé výživy. [+]

Vyvinutý odborníky v oboru je diplom v oboru gastronomie, Nutrition & Food Trends byla vytvořena v reakci na rostoucí poptávku po zdravé výživy.

Diplom zaručuje, že budoucí profesionály mohou efektivně reagovat na zájem spotřebitelů v oblasti zdraví, wellness a výživná jídla bez kompromisů v oblasti udržitelnosti či kulinářské kreativity.

Kurz integruje Principy výživy do kulinářské umění s cílem vytvořit inovativní, inspirativní a vysoce výživná jídla. To si klade za cíl vybudovat základ, který vám umožní pokrok ve své budoucí potravinářský průmysl kariéry.

Tento program bude poskytovat komplexní přístup k potravinám a výživě prostřednictvím přednášek, kulinářských demonstrací a praktického uplatnění.... [-]


Diplom V Oboru Kulinářské řízení

Campus forma Denní studium 3 měsíců April 2018 Spojené království Londýn

3-měsíční diplom v oboru kulinářské řízení byl navržen tak, aby vám znalosti a dovednosti k úspěchu ve vaší kulinářské kariéře, ať už usilujete o vlastní potravinářské podnikání nebo dosáhnout v manažerském postavení v restauračním průmyslu. [+]

3-měsíční diplom v oboru kulinářské řízení byl navržen tak, aby vám znalosti a dovednosti k úspěchu ve vaší kulinářské kariéře, ať už usilujete o vlastní potravinářské podnikání nebo dosáhnout v manažerském postavení v restauračním průmyslu.

Le Cordon Bleu London diplom v kulinářském managementu je celodenní kurz s 20 až 24 hodinami týdně, který se zaměřuje na pokročilé kulinářské dovednosti (modernistické / molekulární / multisenzorické techniky), gastronomie, kreativita (vyvíjející se recepty), podnikání a řízení restaurací (návrh menu, kalkulace a řízení dodavatelského řetězce). Na konci kurzu budete schopni prokázat své inovativní nápady při vytváření a rozvoji svého vlastního obchodního profilu.... [-]


Diplôme De Boulangerie

Campus forma Denní studium 7 měsíců April 2018 Spojené království Londýn

Náš Diplôme de Boulangerie byl speciálně vyvinutý, aby vyhovoval potřebám rozšiřujícího se kulinářského sektoru v oblasti pohostinství. Cílem programu je poskytnout vám klasické a praktické dovednosti v oblasti umění Boulangerie, kuchyňského managementu a gastronomie. [+]

Náš Diplôme de Boulangerie byl speciálně vyvinutý, aby vyhovoval potřebám rozšiřujícího se kulinářského sektoru v oblasti pohostinství. Cílem programu je poskytnout vám klasické a praktické dovednosti v oblasti umění Boulangerie, kuchyňského managementu a gastronomie.

Během kurzu se naučíte širokou škálu technik Boulangerie, jako jsou základní pečivo, viennoiserie, a vytvářet a řídit vlastní startovací kultury pro sourdoughs. Získáte šanci rozvíjet svou kreativitu a současně rozšiřovat své chápání toho, jak spustit malý podnik.

Tento program vám poskytne znalosti o všech aspektech obchodu Boulangerie. Naučíte se prostřednictvím demonstrací, praktických aplikací, přednášek a návštěv na místě.... [-]


Diplôme De Cuisine

Campus forma Denní studium 9 měsíců April 2018 Spojené království Londýn

Le Cordon Bleu je vysoce uznávaný kuchyňský diplom nabízí nejpřísnější a komplexní program v klasických francouzských kulinářských technikách, které jsou dnes k dispozici. Věříme, že výuka progresivně klasické metody a techniky jsou primární pro vás pak být schopen aplikovat na jakýkoli typ kuchyně a přizpůsobit ji vaší budoucí kariéře. [+]

Le Cordon Bleu je vysoce uznávaný kuchyňský diplom nabízí nejpřísnější a komplexní program v klasických francouzských kulinářských technikách, které jsou dnes k dispozici. Věříme, že výuka progresivně klasické metody a techniky jsou primární pro vás pak být schopen aplikovat na jakýkoli typ kuchyně a přizpůsobit ji vaší budoucí kariéře.

Po úspěšném absolvování kuchyňského diplomu budete připraveni pokročit s celou řadou zajímavých kariérních příležitostí, které jste získali všechny potřebné profesionální dovednosti. Bude vás vyučovat náš tým klasicky vyškolených kuchařů, kteří mají zkušenosti s prací na vysokých pozicích v nejlepších kuchyní na světě a restauracími Michelin.... [-]


Diplôme De Pâtisserie

Campus forma Denní studium 9 měsíců April 2018 Spojené království Londýn

Naše Diplôme de Pâtisserie se skládá ze tří certifikátů: základní, středně pokročilé a vynikající. Jak postupujete, vyučované techniky se stávají pokročilejšími, abyste rozvíjeli své schopnosti strukturovaným způsobem. Náš diplom je celosvětově uznáván jako jedna z nejuznávanějších kulinářských kvalifikací. [+]

Naše Diplôme de Pâtisserie se skládá ze tří certifikátů: základní, středně pokročilé a vynikající. Jak postupujete, vyučované techniky se stávají pokročilejšími, abyste rozvíjeli své schopnosti strukturovaným způsobem. Náš diplom je celosvětově uznáván jako jedna z nejuznávanějších kulinářských kvalifikací.

Přes vaši výuku se naučíte klasické znalosti v oblasti cukrářských výrobků a rozvíjet své tvůrčí vkus. Naši pštrosáři šéfkuchaři budou vést demonstrace, které ukazují důležité techniky při tvorbě a dekoraci klasických cukrářských a cukrářských restaurací.

Věříme, že výuka progresivně klasické metody a techniky jsou primární pro vás pak být schopen aplikovat na jakýkoli typ kuchyně a přizpůsobit ji vaší budoucí kariéře.... [-]


Intenzivní Diplôme De Cuisine

Campus forma Denní studium 6 měsíců March 2018 Spojené království Londýn

Zrychlete své kulinářské ambice pomocí Intenzivního diplomu o kuchyni, který učí stejné znalosti klasické kuchyně jako naše devítiměsíční diplom, ale skrze kondenzovanou šestiměsíční strukturu. [+]

Zrychlete své kulinářské ambice pomocí Intenzivního diplomu o kuchyni, který učí stejné znalosti klasické kuchyně jako naše devítiměsíční diplom, ale skrze kondenzovanou šestiměsíční strukturu.

Rozvíjet své dovednosti v kuchyni a naučit se vytvářet pokrmy výjimečné chuti a prezentace. Získáte znalosti z našeho týmu klasicky vyškolených kuchařů, kteří mají dlouholeté zkušenosti a pracují v restauracích Michelin-star a v nejlepších průmyslových kuchyní.

Věříme, že výuka progresivně klasické metody a techniky jsou primární pro vás pak být schopen aplikovat na jakýkoli typ kuchyně a přizpůsobit ji vaší budoucí kariéře.... [-]


Intenzivní Diplôme De Pâtisserie

Campus forma Denní studium March 2018 Spojené království Londýn

Urychlete své kulinářské ambice pomocí našeho intenzivního Diplôme de Pâtisserie, který učí stejné znalosti o klasických pekárských technikách jako náš devětměsíční diplom, ale skrze kondenzovanou šestiměsíční strukturu. [+]

Urychlete své kulinářské ambice pomocí našeho intenzivního Diplôme de Pâtisserie, který učí stejné znalosti o klasických pekárských technikách jako náš devětměsíční diplom, ale skrze kondenzovanou šestiměsíční strukturu.

Prostřednictvím studia tohoto programu získáte vysokou kvalifikaci v kulinářském umění cukrářského průmyslu a získáte základní tvůrčí dovednosti, které dokážou vyniknout výjimečné pokrmy a showpieces. Znalosti sdílí náš tým klasicky vyškolených šéfů šéfkuchařů, kteří mají dlouholeté zkušenosti s prací v restauracích Michelin-star a v nejlepších kuchyní v průmyslu.

Základní a střední úrovně tohoto diplomu jsou dokončeny ve třech měsících, přičemž vyšší úroveň je dokončena o další tři měsíce studia.... [-]


Le Cordon Bleu Grand Diplome

Campus forma Denní studium 9 měsíců March 2018 Spojené království Londýn

Režisér Le Cordon Bleu Grand Diplôme® je uznávaný v oblasti kuchařského a pohostinského průmyslu jako známka excelence. Je to vlivná kvalifikace, která vám umožní splnit vaše ambice a usilovat o nejvyhledávanější kariéru. Nejprve se učíte základním kulinářským dovednostem, než tyto znalosti aplikuje na vysoce kvalitní výrobky a speciální ingredience. [+]

Režisér Le Cordon Bleu Grand Diplôme® je uznávaný v oblasti kuchařského a pohostinského průmyslu jako známka excelence. Je to vlivná kvalifikace, která vám umožní splnit vaše ambice a usilovat o nejvyhledávanější kariéru. Nejprve se učíte základním kulinářským dovednostem, než tyto znalosti aplikuje na vysoce kvalitní výrobky a speciální ingredience.

Náš Grand Diplôme® je nejprestížnější kulinářská kvalifikace od společnosti Le Cordon Bleu, která kombinuje studium Diplôme de Cuisine a Diplôme de Pâtisserie. Tento akreditovaný diplom se uděluje po devíti měsících výuky na plný úvazek.

Le Cordon Bleu je vysoce uznávaný kuchyňský diplom nabízí nejpřísnější a komplexní program v klasických francouzských kulinářských technikách, které jsou dnes k dispozici. Věříme, že výuka progresivně klasické metody a techniky jsou primární pro vás pak být schopen aplikovat na jakýkoli typ kuchyně a přizpůsobit ji vaší budoucí kariéře.... [-]


Letní kurzy

Le Cordon Bleu Letní škola

Campus forma Denní studium 1 - 42 dny August 2018 Spojené království Londýn

Le Cordon Bleu má velkou škálu kurzů vaření jsou k dispozici letos v létě. Od třídy jen pár hodin, aby formálně akreditované 6týden kurzů, měli byste být schopni najít kurz vaření, které by vám nejlépe vyhovoval. Naše kulinářské kurzy jsou skvělý způsob, jak se dozvědět více o základních technik v kuchyni, cukrárně nebo vína v zábavné a neformálních tříd. [+]

Le Cordon Bleu má velkou škálu kurzů vaření jsou k dispozici letos v létě. Od třídy jen pár hodin, aby formálně akreditované 6týden kurzů, měli byste být schopni najít kurz vaření, které by vám nejlépe vyhovoval. Naše kulinářské kurzy jsou skvělý způsob, jak se dozvědět více o základních technik v kuchyni, cukrárně nebo vína v zábavné a neformálních tříd.

Ať už se chystáte pro profesionální vaření kariéru nebo jen chtějí studovat přes léto ve Vašem vlastním zájmu byste měli být schopni najít letní program pro vás.

INTENZIVNÍ kuchyně a cukrárna CERTIFIKÁTY Intenzivní Základní Kuchyně

Předpoklad: žádné Délka: 6 týdnů Intenzivní Základní Cuisine vám představí tradiční francouzské kulinářské techniky. V tomto původním programu se naučíte:... [-]


Videos

Le Cordon Bleu London - The Campus

Le Cordon Bleu London - Your Teachers

Le Cordon Bleu London - Our Students

Contact
Adresa
15 Bloomsbury Square
WC1A 2LS

GB
Adresa destinace
15 Bloomsbury Square
WC1A 2LS

London, Anglie, GB