Tante Marie Culinary Academy

Úvod

Read the Official Description

Jako je Velká Británie je nejdelší zavedené nezávislé kuchařské škole, Tante Marie Kulinářské akademie vyvinulo mezinárodně uznávanou reputaci pro dokonalost.

Absolventi naší Cordon Bleu Diplomová kvalifikace a profesionální kuchař kurzů nyní úspěšnou kariéru v potravinách na celém světě. Tito absolventi mají dát teta Marie na mapě jako vedoucí kuchařské školy a kombinace našeho Cordon Bleu diplom a CTH Level 4 diplom v oboru profesionální kulinářské umění znamená, že absolventi Tante Marie mají svět u nohou, zatímco oni postupují do úspěšné kariéry v potravinách ,

Stejně jako naše profesionální kurzy vaření, Tante Marie Culinary Academy nabízí širokou škálu inspirativních Lifestyle kurzů, které zahrnují víkendové, večerní a dětské kurzy vaření - to vše vyučují naši učitelé Academy v naší nejmodernější kuchyní.

Oceněný Restaurace u Tante Marie dává absolventům naší Cordon Bleu diplom platformu předvést své nově dosažené odborné dovednosti vaření a zároveň podniku placené učení, práce za účelem dosažení kvalifikace managementu pohostinství. Z řad veřejnosti mohou zažít to nejlepší z Tante Marie jídlo v uvolněné a sofistikované prostředí.

Bohatým dědictvím

Trénování světových špičkových kuchařů

Tante Marie škola vaření byla založena v roce 1954 uznávaný spisovatel kuchařského Iris Syrett ve Wokingu, Surrey. Škola je pojmenována po Ann-Marie Taride autora z roku 1925 francouzského kulinářského bible, 'La skutečné Cuisine de Famille' - Tante Marie být její pseudonym.

V roce 1967 Tante Marie škola vaření byl hybná síla a přestěhoval se do Woodham domě na okraji města Woking. Je tam zůstal až do ledna 2015, kdy Tante Marie kulinářská akademie byl otevřen v aktuální poloze v centru města Woking - nadále poskytovat špičkové kuchaře školení a kurzy vaření pro ty vášnivý jídlo.

Nad 60 let Tante Marie kulinářská akademie dosáhla mezinárodně uznávanou reputaci za vynikající výsledky v oblasti kuchařského vzdělávání. Zaměřujeme se výhradně na výuku praktických dovedností vaření v naší podpůrné a zábavné kuchařské školy, a zároveň zajistit naši studenti rozvíjet vysokou úroveň dovedností a disciplíny potřebné k vaření krásné jídlo v souladu s nejvyššími standardy.

Naše zařízení

Tante Marie kulinářská akademie a restaurace jsou jen 1 minutu chůze od vlakového nádraží ve Wokingu, pouhých 20 minut od centra Londýna. Ústřední akademie je, umístění centra města je v dosahu Londýna, Heathrow a Gatwick letišti. K dispozici je rozsáhlá parkování v blízkosti a mnoho rekreačních zařízení, včetně kina, divadla a řadu restaurací a nákupních center.

This school offers programs in:
  • Angličtina

Vidět Certifikáty » Vidět Diplomy » Zobrazit kurzy »

Programs

Tato škola dále nabízí:

Certifikát

Certifikát Cordon Bleu

Campus forma Denní studium 2 měsíců September 2019 Spojené království Woking

Kurz 1 Cordon Bleu Certificate je vhodný pro ty, kteří chtějí rozvíjet kariéru v oblasti stravování a pohostinství. [+]

Kurz 1 Cordon Bleu Certificate je vhodný pro ty, kteří chtějí rozvíjet kariéru v oblasti stravování a pohostinství.

Tento kurz jsme vedli od roku 1954, což vedlo k jeho celosvětovému uznání jako jednoho z předních kulinářských vzdělávacích programů na úrovni nadace.

Certifikát Cordon Bleu zahrnuje také diplom CTH Level 2 v oblasti kulinářských dovedností, úroveň 2 v oblasti bezpečnosti potravin a 1 denní vinařský kurz s majitelem vína Johnem Downesem.

Co se naučíte

Váš kurz bude začínat úvodem do práce v profesionálním kuchyňském prostředí, zahrnujícím praktický rozvoj dovedností, jako jsou dovednosti v oblasti nůžek, než se přesunete na základy profesionálního kuchařství.... [-]


Osvědčení kuchaře lodi

Campus forma Denní studium 4 dny May 2019 Spojené království Woking

Tento kurz je ideální pro zkušené kuchaře, kteří již pracují na palubě plavidla a potřebují aktualizovat svou certifikaci, nebo kuchařům, kteří mají pevné zkušenosti z oboru a chtějí začít kariéru na moři. [+]

Kuchařská akademie Tante Marie s potěšením oznamuje, že nyní posíláme hodnocení v námořním kuchaři - hodnocení lodního kuchaře - důležitý krok k dosažení povinného dokladu o způsobilosti lodi Cook.

Tento kurz je ideální pro zkušené kuchaře, kteří již pracují na palubě plavidla a potřebují aktualizovat svou certifikaci, nebo kuchařům, kteří mají pevné zkušenosti z oboru a chtějí začít kariéru na moři.

Kuchařská akademie Tante Marie sídlí v centru Wokingu, pouhých 20 minut jízdy vlakem z Londýna, Waterloo. Naše nejmodernější zařízení v kombinaci s naším virtuálním vzdělávacím prostředím (VLE) znamená, že naše akademie je ideálním místem pro získání akreditace, kterou vy a vaše posádky potřebujeme, co nejrychleji a nejjednodušeji, abychom zajistili soulad s MLC 2006.... [-]


Diplom

Cordon Bleu Diplom

Campus forma Denní studium 1 rok September 2019 Spojené království Woking

Naše vlajková loď Cordon Bleu Diploma je určena těm, kteří se vážně zajímají o potravu a chtějí podniknout první kroky směrem ke kariéře v oblasti jídla a pití. [+]

Naše vlajková loď Cordon Bleu Diploma je určena těm, kteří se vážně zajímají o potravu a chtějí podniknout první kroky směrem ke kariéře v oblasti jídla a pití.

Diplom Tante Marie Cordon Bleu je mezinárodně uznávaná kvalifikace, která od svého založení v roce 1954 stanovuje standardy v celosvětovém kulinářském školení. Během celého tříletého akademického roku od září do července je tento kurz určen pro ty, kteří mají malou nebo žádnou předchozí zkušenosti v kuchyni, umožňující studentům pokročit v jejich komfortní zóně k profesionální kulinářské kvalifikaci.

Pomocí tohoto programu mohou studenti získat mezinárodní akreditované kvalifikace vytvořené Tante Marie a Konfederace cestovního ruchu a pohostinství (CTH).... [-]


Intenzivní diplom Cordon Bleu

Campus forma Denní studium 6 měsíců April 2019 Spojené království Woking

Tento kurz je určen pro ty, kteří mají zkušenosti z předchozího kuchařství. Mohlo by to být buď profesionální zkušenost, nebo jen vaření doma. V každém případě se kurz postupuje rychleji než tříletý kurz a studenti by měli být schopni tolerovat mírně náročnější a intenzivnější učební prostředí. [+]

Diplom Tante Marie Intensive Cordon Bleu je vhodný pro zkušené kuchaře, kteří chtějí zlepšit své nadací a získat odbornou kvalifikaci v kuchařství.

Náš diplom Cordon Bleu je mezinárodně uznávanou kvalifikací, která od svého založení v roce 1954 stanovuje standardy v oblasti celosvětového kulinářského vzdělávání. Tento intenzivní dvouletý kurz pokrývá stejné učební plány a uděluje stejnou kvalifikaci jako náš tříletý kurz, ale běží rychlejším tempem pro dospělé studenty, kteří mají zkušenosti z předchozího kuchařství a jsou schopni reagovat na tlaky intenzivního učení.

Pomocí tohoto programu mohou studenti získat mezinárodní akreditované kvalifikace vytvořené Tante Marie a Konfederace cestovního ruchu a pohostinství (CTH).... [-]


Kurzy

4 týdny základní dovednosti

Campus forma Denní studium 4 týdnů September 2019 Spojené království Woking

Kurz Tante Marie 4 Week Essential Skills je jedním z předních světových kuchařských kurzů tohoto typu. [+]

Kurz Tante Marie 4 Week Essential Skills je jedním z předních světových kuchařských kurzů tohoto typu.

Během kurzu se studenti naučí řadu základních kulinářských dovedností v několika oblastech kuchyně. Studenti opustí s možností vařit dobré jídlo, pro všechny příležitosti a v jakémkoli prostředí.

K tomuto kurzu je zařazena také cena v úrovni 2 v oblasti bezpečnosti potravin ve stravování spolu s oceněním CTH Level 2 v oblasti kvalifikace v oblasti kulinářských dovedností.

Co se naučíte

Váš kurz bude začínat úvodem do práce v profesionálním kuchyňském prostředí, zahrnujícím praktické dovednostní dovednosti, jako jsou dovednosti s nůžkami, než se přesunete na základy základního kuchařství.... [-]


Videos

About Tante Marie Culinary Academy