Úroveň 1: úplní začátečníci
Cookery School at Little Portland Street
Klíčová informace
Umístění kampusu
London, Spojené království
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Poloviční úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Naše Absolutní začátečníci Kurz probíhá jeden večer týdně po dobu šesti týdnů. Pokud byste chtěli intenzivnější verzi tohoto kurzu, nabízíme také úplné začátečníky Intenzivní, který běží intenzivně během tří dnů.
Naše kurzy vaření pro začátečníky vás od nováčka k dobrému domácího kuchaře a vás naučí dovednosti, které potřebujete vařit s důvěrou. Přes 6 zasedání tohoto kurzu budeme vás naučí, jak vařit širokou škálu různých stylů potravin a dá vám velký repertoár receptů a techniky používat každý den. Na konci každé třídy budete sednout a vyzkoušet všechno, co učinil, stejně jako rekapitulace recepty s kuchaři.
Sekce 1 - Polévky a chleba
Naučte se, aby nějaké lahodné polévky. Poté, co můžete udělat jednu polévku, možnosti jsou nekonečné. Delicious a výživné, polévky jsou maximální pohodlí jídlo a skvělé vybičovat jednoduchý oběd nebo večeři předkrm. Minestrone polévka, boršč, zeleného hrášku a máta polévka, houbová polévka, Herby rajčatová polévka, Vichyoisse a ořešák squash polévka, jsou všechny v nabídce. Budeme také ukázat vám, jak se dělá sýpka chleba.
Sekce 2 - dušená masa
Budete se divit, kolik jídla jsou založeny na principu základního guláše. Dozvíte se, jak udělat klasický Bolognese beránka tažin, kuřecí Cacciatore, Hovězí Bourguignon a smíšené fazole ragú.
Sekce 3 - pečeně
Poté, co jste zvládli klasickou pečeni, budou vaše neděli nikdy nebude stejný! Křupavé pečené kuře, Herby pečené jehněčí, tradiční hovězí pečeně, pečeně kořenová zelenina a celé pečené brambory všechno bude v nabídce.
Sekce 4 - Sladkosti
Naučte se, jak udělat perfektní čokoládové brownies, základní piškotový dort, mini pusinky, jablko rozpadat a báječný kořeněné máslové sušenky. Tvorba lahodné dezerty je tak mnohem jednodušší, než si myslíte a můžete wow své přátele s vaše nové dovednosti pečení!
Sekce 5 - Ryby a doprovody
Nikdy se zastrašit znovu vaření ryb. V tomto úvodu k rybolovu, se dozvíte, jak udělat grilovaných platýse velkého a omáčkou vierge, goujons a Tartare omáčka, dušená ryby a petrželkou omáčkou, šťouchané brambory a Dauphiné, makrela paštiku a jednoduchý rybí polévka s krevetami a mušlemi.
Sekce 6 - saláty, dresinky a zelenina
Lahodné saláty a obvazy se stane součástí vašeho repertoáru. Naučte se, jak udělat chutné obvazy - vonné, hořčice, asijské a bylinkovým. Dozvíte se také, jak vytvořit bramborový salát, řeřicha, hrušky a Stilton salát s dresinkem z vlašských ořechů, smíšené fazolový salát, pečené lilek s chilli a koriandrem, strouhaným mrkvový salát, tabbouleh a mozzarellou a rajčatový salát s bazalkovým dresinkem. Také naučit vařit rozsah sezónní zeleniny.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Profesionální kurz pečiva a pečení
- Barcelona, Španělsko
Ocenění dovedností v oblasti pečení a pečiva
- Santa Barbara, Spojené státy americké
Úvod do Základů pečení chleba (certifikát)
- Paris, Francie