Úroveň 2: střední - správný domácí kuchyně
Cookery School at Little Portland Street
Klíčová informace
Umístění kampusu
London, Spojené království
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
Vyžádejte si informace
Tempo
Plný úvazek
Školné
Vyžádejte si informace
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Stipendia
Prozkoumejte možnosti stipendií, které vám pomohou financovat vaše studium
Úvod
Naše Intermediate - Správné Home kuchařské dovednosti hřiště provozuje jeden večer týdně po dobu šesti týdnů. Pokud byste chtěli intenzivnější verzi tohoto kurzu, nabízíme také meziprodukt intenzivní kurz, který probíhá intenzivně v průběhu tří dnů.
Mistr oblasti vaření, které jsou často považovány za složité a vyzvednout nějaké nádherné receptů podél cesty. V Intermediate kurz vaření, získáte opravdu dobré znalosti a přehled o každé téma na které se vztahuje. Využijte příležitost klást všechny otázky, které jste vždy chtěli zeptat a vyzkoušet naše stoprocentně techniky pro sebe.
Po vyzkoušení techniky, dostanete jíst jídlo vařené během výuky (dostačuje pro lehké jídlo), spolu s vínem. Poskytujeme také recept karty, aby vzali s sebou.
Sekce 1 - Maso a drůbež
Naučte se, jak si vybrat maso a který snižuje masa nejlépe vyhovovat konkrétní typ vaření. Budete dělat Grilovaná kachní prsa s čerstvou pomerančovou omáčkou, dušené perličky, rostbíf a Yorkshire pudink, lahodný Provençal dušené jehněčí, kuřecí játra paštika, a také naučit se spatchcock a gril kuře.
Sekce 2 - Bread
Naučíte klíčové techniky potřebné, aby se krásnou chleba. Poté, co bylo prokázáno, jak míchat, hníst, vstát a prokázat svou těsto, budete moci provádět základní bílý chléb, sýpka chléb, tradiční chollah, skořice chleba, pikantní hot cross buchty, pšeničné pečivo, ovoce vdolky, palačinky a koláčky.
Sekce 3 - ryb a korýšů
Naučte se, jak zvolit nejčerstvější ryby a připravit jej na vaření. Od grilování na pytláctví, paření na smažení, budete ovládat různé metody vaření ryb. V této třídě, budete dělat kalamáry guláš, Pollocka s černým máslem, Moules Mariniére, pečené podrážka, griddled mušle s orientálním dresinkem, grilované krevety se zelenými salsa a rybí koláče.
Sekce 4 - Dorty
Naučte nejdůležitější pravidla pro úspěšné dort pečení a získat krásný a pestrý repertoár dort. Tato třída zahrnuje ďábla potravin dort, čokoládový dort a mandlový, oranžové dort, základní piškotový dort, medovník, mrkvový dort, ovocný koláč a citronovou dort.
Sekce 5 - Omáčky
Budete dělat různé omáčky, jak slaných i sladkých, doprovázet další recepty jste se naučili. Budete dělat bohaté čokoládovou omáčkou, cukrárnu pudink, creme anglaise, puttanesca omáčku, rajčatovou omáčkou, bešamelem, zelená salsa, pesto, omáčky Béarnaise, holandskou omáčkou, červené snížení vína, Aioli a majonézou.
Session 6 - Pečivo
V této třídě, budete ovládat techniky potřebné, aby bylo možné provést dokonalé těsto. Od Choux až křehké, z paštika sucree na obláčku, půjdeš pryč s vše, co potřebujete vědět, aby se vynikající čas a čas znovu pečivo. Pak budete používat těsto, aby jablečný koláč, zeleniny quiche, tradiční Cornish paštičky, sýr brčka, Palmiers a profiteroles.
O Škole
Otázky
Podobné kurzy
Švýcarský velký diplom ve vegetariánském kulinářském umění
- Port-Valais, Švýcarsko
Švýcarský velký diplom v kulinářském umění
- Port-Valais, Švýcarsko
Diplom Gran Chef
- Barcelona, Španělsko