Švýcarský velký diplom ve vegetariánském kulinářském umění
Culinary Arts Academy Switzerland
Klíčová informace
Umístění kampusu
Port-Valais, Švýcarsko
Jazyky
Angličtina
Studijní formát
Na kampusu
Doba trvání
3 semesters
Tempo
Plný úvazek
Školné
CHF 44 100 / per year
Uzávěrka přihlášek
Vyžádejte si informace
Nejbližší datum zahájení
Vyžádejte si informace
Úvod
Prozkoumejte zdravotní přínosy vegetariánské kuchyně a naučte se připravovat vegetariánská skvělá jídla, a to prostřednictvím zvládnutí prezentace, záměn ingrediencí a párování vín.
Hlavní body programu
Naučte se, jak vytvořit a přeměnit jakýkoli pokrm na vegetariánskou hostinu!
- Vyberte si jeden z našich dvou oborem podporovaných vegetariánských kurzů.
- Získejte dovednosti připravovat vegetariánská jídla tím, že si osvojíte prezentaci, záměnu ingrediencí a párování vín.
- Naučte se základy etikety obsluhy, důležitost vyvážení výživy a zdraví a přísné hygienické protokoly.
- Kulinářský program světové třídy, který vás vybaví technickými dovednostmi, které potřebujete, abyste byli šéfkuchařem s hvězdou Michelin.
- Výměny od špičkových vegetariánských kuchařů a restaurací.
- Absolvent s:
- Švýcarský velký diplom ve vegetariánském kulinářském umění
Galerie
Přijímací řízení
Osnovy
Struktura
Naučte se základní praktické aspekty vegetariánské kuchyně a porozumět vývoji vegetariánské kuchyně a vlivu dalších dietních požadavků prostřednictvím jednoho z našich specializovaných vegetariánských kurzů.
1. ročník - Švýcarský velký diplom v vegetariánském kulinářském umění: Le Bouveret
Absolvoval švýcarský velký diplom ve vegetariánském kulinářském umění
Termín 1:11 týdnů
- Základy vegetariánského a rostlinného vaření
- Bezpečnost potravin a hygiena
- Úvod do průmyslových zkušeností
- Francouzština nebo Němčina
Termín 2:11 týdnů
- Vegetariánská a rostlinná gurmánská kuchyně
- Chuť v čase: Historie a kultura vegetariánských kuchyní a rostlinné stravy
- Úvod do veganského pečení a cukrářství
- Výživa, zdraví a speciální diety
- Obchodní komunikace
- Francouzština nebo Němčina
Volitelná stáž
- Švýcarsko nebo celosvětově (4-6 měsíců) pro Swiss Grand Diploma track
Termín 3:11 týdnů
- Vegetariánská kuchyně světa
- Veganské dezertní výtvory
- Vegetariánské kulinářské trendy: Celá jídla, udržitelnost a další
- Školení řízení kuchyně a vedení
- Francouzština nebo Němčina
Stáž
- Švýcarsko nebo celosvětově (4-6 měsíců) pro švýcarský velký diplom nebo bakalářskou dráhu
1. ročník - Diplom z vegetariánského kulinářského umění: Le Bouveret
Absolvent s diplomem z vegetariánského kulinářského umění
Termín 1:11 týdnů
- Základy vegetariánského vaření
- Základy veganských cukrářských dezertů &
- Sada nástrojů vegetariánského šéfkuchaře
Termín 2:11 týdnů
- Gurmánská Vegetariánská Kuchyně
- Veganské dezertní výtvory
- Profesionální šéfkuchař
Volitelná stáž
- Švýcarsko nebo v zahraničí (4-6 měsíců) pro švýcarský Grand Diplom